Повече за нас и нашето развитие през годините

Фирмата ни е създадена през 2016 година.Първоначално започнахме с кетъринг фирма на име Hookah Vision,след това се роди една идея в която решихме да променим културата и мисленото на наргиле феновете в България.В началото се насочихме в една основна цел да предоставим на клиентите ни високо качествени продукти и визия на нормални цени за българския стандарт.

През 2017г. на 5 март се роди нашата идея за магазин V Spot Пловдив ,който е първият от веригата ни магазини.Успяхме да предложим за тези изминали години голямо разнообразие от световно известни марки.

През 2018г. започнахме да работим по нашата марка V Spot и първият продукт от марката ни беше високо качествените въглени V Spot 25мм.След това до ден днешен изкарахме още няколко продукта от марката V Spot и те са:
V Spot Bulgaria Bowl
V Spot Magic Dust-вълшебното прахче
V Spot Hookah в два модела и различни цветове
V Spot Въглени 26мм
V Spot Котлони -най-добрите на българския пазар и най-издражливите до момента

През 2019г. магазин V Spot Пловдив стана най-добър наргиле магазин в България и през тази година вторият ни магазин стана факт в София в ж.к.Студентски град.След този триумф направихме ексклузивитет с много известни марки.
Една от тях е пополизирането и налагането на чашата Solaris ,която до днешна дата няма конкурент на българският пазар.

През 2020г. отворихме още един магазин в София,който да е по-достъпен за нашите клиенти на централно място в близост до буливард Витошка.

Очаквайте още много изненади и добри продукти от верига магазини V Spot !